Novosti

Društvo

Упoзнaвaњe рaњивих

Tрeнинг сoциjaлних вjeштинa у Пoжeги je oргaнизирao Oдjeл зa сoциjaлнa и хумaнитaрнa питaњa СНВ-a зa стручњaкe из цeнтрa зa сoциjaлну скрб, ХЗЗ-a, здрaвствa, oбрaзoвaњa, прaвoсуђa, цивилнoг сeктoрa, лoкaлнe и рeгиoнaлнe сaмoупрaвe

Large .informator  po%c5%beega %c4%87iril

Predavanje u Požegi

U prostorijama Zavoda za socijalni rad Požeško-slavonske županije u Požegi je 5. juna održan četvrti po redu trening socijalnih vještina namijenjen stručnjacima koji rade u centrima za socijalnu skrb, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, zdravstvu, obrazovanju, pravosuđu, civilnom sektoru, lokalnoj i regionalnoj samoupravi.

Trening je u suradnji s požeško-slavonskim dožupanom i predsjednikom županijskog VSNM-a Nikolom Ivanovićem te predstojnikom Županijske službe Zavoda za socijalni rad u Požegi Vjekoslavom Potočancem, organizirao Odjel za socijalna i humanitarna pitanja SNV-a. Održan je u sklopu projekta "Od vrata do vrata - dostupne usluge za dostojanstvenu treću dob", a odazvalo se 25 stručnjaka iz Požeško-slavonske i Brodsko-požeške županije.

O projektu govorila je voditeljica Odjela Tatjana Dragičević, dok je trening održala Olja Družić Ljubotina, redovna profesorica na Studijskom centru Socijalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu i socijalna radnica. Cilj treninga bilo je jačanje kapaciteta stručnjaka kroz osvještavanje i smanjivanje predrasuda prema različitim ranjivim grupama te kroz upoznavanje njihovih specifičnih problema i potreba.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Društvo

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više