Novosti

Kronika

Asfalt u Srdincu

Na području Općine Novigrad Podravski u Koprivničko-križevačkoj županiji, na red za asfaltiranje došla je cesta u Srdincu, pored susjednog Plavšinca i Vlaislava, jednog od nastarijih naselja u okolini Koprivnice

Large 1

Na području Općine Novigrad Podravski u Koprivničko-križevačkoj županiji, na red za asfaltiranje došla je cesta u Srdincu, pored susjednog Plavšinca i Vlaislava, jednog od nastarijih naselja u okolini Koprivnice, nastanjenog pripadnicima srpske manjine. Spomenuta cesta asfaltirana je u dužini nešto više od pola kilometra, a vrijednost radova bila je 180.000 kuna, što je osiguralo privatno poduzeće za proizvodnju vitamina i dodataka prehrani Greenbird Medical d.o.o. kao glavni investitor, budući da cesta vodi do zemljišta u posjedu ove tvrtke.

Asfaltirana cesta saobraćajno će povezati vinorodne i druge poljoprivredne površine te turistički atraktivne lokacije u Srdincu. S obzirom da se Srdinac nalazi u neposrednoj blizini podravske magistrale te na pola puta između gradova Koprivnice i Đurđevca, s novom saobraćajnom infrastrukturom, dobit će na značaju.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više