Novosti

Politika

Australija zabranila ulazak Bujancu

Voditelj ‘Bujice’ krenuo na premijeru Sedlarovog filma, ali mu je na dan putovanja poništena viza

Btm22vbsgm3zvx7tc0x4upy8guu

PIXSELL

Televizijskom voditelju emisije ‘Bujica’ Velimiru Bujancu zabranjen je ulazak u Australiju gdje je trebao otputovati ovog vikenda povodom australske premijere filma ‘Hrvati i Australija’ Jakova Sedlara.

Bujanec je na svom Facebook profilu napisao kako je vizu dobio 26. listopada, no da mu je poništena na dan putovanja iz njemu nepoznatih razloga.

‘Ne znam je li u konkretnom slučaju riječ o ‘zasluzi’ cro-udbaške ili srbijanske diplomacije, no, opće je poznato da je ova druga ipak nešto sposobnija…’, napisao je Bujanec, poznat po tome da je prostitutke plaćao kokainom.

Krajem 2013. u osobnom automobilu Velimira Bujanca pronađeno je nešto manje od grama kokaina, za što je i prekršajno gonjen. Bujanec je, međutim, odgovarao i kazneno za ‘stavljanje u opticaj’ te droge. Konkretno, optužen je da je usluge prostitutke plaćao kokainom. Premda je na početku tvrdio kako mu je droga podmetnuta, ubrzo se nagodio s USKOK-om i priznao nedjelo, te je osuđen na deset mjeseci zatvora, uvjetno uz rok kušnje od tri godine.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više