Novosti

Kronika

Druženje članova ‘Ličkog prela’

Predsjednik Udruge Ličana i prijatelja Mile Miljuš podsjetio je da se ‘ličko prelo’ bavi kulturno-umjetničkim amaterizmom, a po statutu čuvaju tekovine antifašizma te rade na razvoju civilnog društva

1uws2a0fmagttow1quux5t4mz5n

Druženjem upriličenim 21. decembra članovi Udruge Ličana i prijatelja ‘ličko prelo’ i njihovi gosti u dobroj su atmosferi ispratili ovu godinu. Pozdravljajući prisutne, njih preko 50, koji su se okupili u prostorijama koje Udruga ima na raspolaganju, predsjednik Mile Miljuš u svom govoru podsjetio je da se ‘ličko prelo’ bavi kulturno-umjetničkim amaterizmom. Po statutu udruga čuva tekovine antifašizma i radi na razvoju civilnog društva. Podsjetio je na dobru suradnju sa zagrebačkim pododborom Prosvjete u čijoj muškoj pjevačkoj grupi pjevaju pojedini članovi Udruge, sa SNV-om i VSNM Grada Zagreba, te s gradskim ustanovama i organima vlasti.

- U narednoj godini čeka nas izborna skupština i nastavak aktivnosti, uključujući i odlaske na brojne obilježavanja značajnih datuma iz NOB-a i na komemoracije u organizaciji SNV-a - rekao je Miljuš, ističući da će se i naredne godine raditi na omasovljenju članstva Udruge.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više