Novosti

Kronika

Kraj stajanju na kiši

Nakon što je ŽUC izgradio stajalište i Grad Križevci postavio kućice, vojakovačka djeca konačno imaju autobusna stajališta sa zaklonom. Djeca su čekala autobus po kiši i snijegu na samoj cesti

2nezlr4tl5qz8cup3tzd2345dmw

U Vojakovcima kod Križevaca, postavljena je dugo očekivana autobusna nadstrešnica za tamošnje učenike i učenice, koji su autobus čekali na otvorenom prostoru uz samu cestu. Najzaslužniji za dobivanje nove nadstrešnice kao i ranije izvršenih radova na ostatku autobusnog stajališta je Mjesni odbor Vojakovac koji je u vezi svega početkom ove 2019. godine odlučno poveo inicijativu te u nju uključio Grad Križevce i Županijsku upravu za cestu Koprivničko-križevačke županije (ŽUC).

- Nakon što je ŽUC izgradio stajalište i Grad Križevci postavio kućice, vojakovačka djeca konačno imaju autobusna stajališta sa zaklonom. Djeca su čekala autobus po kiši i snijegu na samoj cesti. Ovo je, svakako, vrlo veliko poboljšanje za naše školarce. Moram zahvaliti svima koji su sudjelovali u izradi ovog projekta i poboljšali život našeg sela - rekla je Aleksandra Mijić, predsjednica Mjesnog odbora Vojakovac.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više