Novosti

Kronika

Nagrade za pjesmicu

VSNM Koprivničko-križevačke županije nagrađuje učenike raspisalo je nagradnu igru za djecu iz koprivničkog i križevačkog kraja. Nagradna igra nosi naziv "Uskliknimo s ljubavi Svetitelju Savi", a traje do 26. januara

Large 5

Povodom nadolazeće školske slave Svetog Save Vijeće srpske nacionalne manjine Koprivničko-križevačke županije raspisalo je nagradnu igru za djecu iz koprivničkog i križevačkog kraja. Nagradna igra nosi naziv "Uskliknimo s ljubavi Svetitelju Savi", a trajat će od 13. do 26. januara. Nagradna igra predviđa poklon bonove od 200 do 500 kuna. Ovom igrom, Vijeće osim obilježavanja Svetog Save kao značajnog pravoslavnog svetitelja, nastoji i promovisati srpsku kulturu te tradiciju.

- Napišite nam pjesmicu povodom školske slave Svetog Save i pošaljite je na službenu mail adresu županijskog VSNM-a. Pokažite svoju kreativnu stranu i osvojite vrijedne poklon bonove. Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju osnovnoškolska djeca sa stalnim prebivalištem i poštanskom adresom na području Koprivničko - križevačke županije. Pravila i opće uvjete nagradne igre možete pronaći na našoj službenoj stranici Vijeća – poručuju iz Vijeća.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više