Novosti

Kultura

Нaгрaдили сe Винчoм

У Дaрди je гoстoвao стeндaп-кoмичaр Гoрaн Винчић Винчa из Зaгрeбa, a пoриjeклoм из Mиркoвaцa. Пoвoд зa угoднo дружeњe и нeзaбoрaвнo вeчe билo je oбиљeжaвaњe нeкoликo знaчajних гoдишњицa тoг пoдoдбoрa "Прoсвjeтe"

Large informator  nagradili se vin%c4%8dom   %c4%87irilica

Publika u Dardi

Prve novembarske nedjelje ove godine, u organizaciji lokalnog pododbora SKD-a "Prosvjeta", u Dardi je gostovao stendap-komičar Goran Vinčić Vinča iz Zagreba, a porijeklom iz Mirkovaca. Povod za ugodno druženje i nezaboravno veče bilo je obilježavanje nekoliko značajnih godišnjica tog pododbora.

Prisutnu publiku na početku programa pozdravio je predsjednik pododbora Mirko Marković. U kratkom pozdravnom obraćanju spomenuo je obilježavanje 25. godišnjice uspješnog rada pododbora, 100. godišnjicu KUD-a ''Branko Radičević'', koji je dugi niz godina djelovao kao najvažnija sekcija Pododbora Darda, zatim 20 godina uspješnog organiziranja Međunarodne likovne kolonije "Đola" u Dardi.

Da bi ugodno nedjeljno veče za prisutnu publiku bilo nezaboravno, pobrinuo se najtraženiji komičar u regiji stendap-šouom "Reci mi da se šališ". Vinča je na svoj način više od sat vremena uveseljavao publiku, u kojoj je bilo svih uzrasta: od učenika do treće životne dobi, ali ipak najviše mladih posjetilaca.

Kako su vremenske prilike bile kao stvorene za večernji izlazak, dvorana darđanskog Doma kulture bila je skoro premala da primi sve zainteresirane gledaoce. Na kraju nastupa popularni Vinča najavio je da će sljedeće godine nastupiti i u Osijeku.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više