Novosti

Kronika

Нoвo игрaлиштe у Kлoштру Вojaкoвaчкoм

Зaпoчeли су рaдoви нa изгрaдњи дjeчjeг игрaлиштa у Kлoштру Вojaкoвaчкoм кoд Kрижeвaцa. Oбликoвaн je тeрeн и пoсaђeнa je трaвa, a Грaд Kрижeвци нaбaвит ћe спрaвe зa игру

Lbqnwl1xfi63bdbzumxfyhjkoof

Obilazak novog igrališta

U Kloštru Vojakovačkom kod Križevaca započeli su radovi na izgradnji dječjeg igrališta. Igralište se gradi u zajedničkoj saradnji Grada Križevaca, Mjesnog odbora i Osnovne škole ‘Vladimir Nazor’ iz Vojakovačkog Kloštra. Do sada je oblikovan teren i posađena trava, a Grad Križevci nabavit će sprave.

Izgradnja igrališta posebno je obradovala Josipa Večenaja, predsjednika Mjesnog odbora Vojakovački Kloštar na čijem području složno živi hrvatska i srpska zajednica.

- Iznimno smo zahvalni Gradu na pružanju svestrane pomoći u realizaciji naših projekata koji su se počeli odvijati dolaskom ove vlasti. Obzirom da dugi niz godina nije bilo nikakvih aktivnosti, a potrebe su se gomilale, molim mještane Vojakovačkog Kloštra za strpljenje kako bismo ih bez većih pritisaka mogli realizirati - istaknuo je Večenaj prilikom obilaska lokacije novog dječjeg igrališta s gradonačelnikom Marijom Rajnom i zamjenikom Marijom Martinčevićem.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više