Novosti

Kronika

Proširenje ceste D7

Kroz Beli Manastir Osječkom ulicom prolazi državna cesta D7 na kojoj su u toku radovi na proširenju, na dijelu između benzinske pumpe INA i Katoličkog groblja, kako bi se na tu pumpu moglo skrenuti i iz smjera Osijeka

Large 1

Osječka ulica u Belome Manastiru

Kroz Beli Manastir Osječkom ulicom prolazi državna cesta D7 kojom svakodnevno prolaze deseci i stotine kamiona od Osijeka prema Budimpešti i obratno. S lijeve strane te ceste uz skretanje za Betonsku ulicu nalaze se, praktički jedna uz drugu, dvije benzinske pumpe, na koje se iz smjera Osijeka ne može skrenuti bez prelaska preko pune linije, odnosno bez činjenja opasnog prekršaja. Poslije tih pumpi sljedeća se nalazi tek na nekih 17-18 kilometara u mađarskom pograničnom mjestu Udvaru.

U toku su radovi na proširenju ceste D7 između benzinske pumpe INA i Katoličkog groblja, kako bi se na tu pumpu moglo skrenuti i iz smjera Osijeka. Inicijator i investitor tih radova je, u suradnji s Gradom Belim Manastirom i Policijskom postajom Beli Manastir, sama INA, koja će na taj način sigurno povećati svoj promet, ali i riješiti jednu od najvažnijih belomanastirskih saobraćajnih neuralgičnih tačaka.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više